Montering og opsætning af køkken tilbydes

Hos Askjær Montage v/Christian Askjær Pedersen har jeg stor ekspertise med montageopgaver og jeg har opsat køkkener for mange kunder gennem årene. Bor du i Holstebro, Herning, Vinderup, Struer eller områder nær disse byer, kan jeg også hjælpe dig med opsætning af inventar i dit hjem. Jeg garanterer et professionelt resultat, som lever op til dine forventninger.

Opsætning af køkken i alle boliger

Er du på udkig efter en køkkenmontør, som kan hjælpe med montering og opsætning af et nyt køkken? Så er du kommet til den helt rette, da jeg har stor erfaring på området og udfører montering af køkken i både huse og lejligheder. 

Jeg er din lokale specialist, hvis du ønsker hjælp til montering eller opsætning af køkken samtidig med, at jeg kan give dig kyndig vejledning omkring valg af inventar, der passer til dit budget.

Jeg benytter mine mange års erfaring til at komme med forslag omkring indretning af dit køkken, men lytter naturligvis også til dine forslag, hvis du har nogle særlige ønsker. Min vigtigste opgave er, at gøre dig som kunde tilfreds, og dertil levere et arbejde af højeste kvalitet. Det er mit varemærke.

Jeg kan hjælpe med montering af køkken i mange forskellige størrelser og typer, og kan ligeledes montere køkkener af alle mærker. Samtidig sørger jeg naturligvis for en miljørigtig bortskaffelse af affaldet igen efter monteringen.

​Hvad koster montering af køkken?

Har du spørgsmål, eller ønsker du en pris på, hvad montering af et nyt køkken koster, så er du naturligvis velkommen til at kontakte mig. 

​Du kan ringe til mig på telefon 50 82 01 60 eller sende en mail på askjaermontage@gmail.com​, hvorpå jeg også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på opsætning af køkken. Hos Askjær Montage er du garanteret den højeste kvalitet på markedet. 

Kontakt Christian

Jeg er her, for at hjælpe og vil meget gerne besvare dine spørgsmål. 

Jeg glæder mig til, at høre fra dig!